Αύξηση Βάρους με Personal Training | Σύστημα Fitness Hacks

Αύξηση Βάρους με Personal Training

FITNESS HACKS™ Αύξησης Βάρους

Τα HACKS™ Αύξησης Βάρους βασίζονται στην Προπόνηση Σαρκοπλασματικής Υπερτροφίας η οποία μέσα σε 90 μέρες μπορεί να επιτύχει την μέγιστη μυϊκή μάζα ακόμα και στα άτομα που έχουν τον πιο δύσκολο μεταβολισμό.

Κάποιοι άνθρωποι λόγω αυξημένου μεταβολικού ρυθμού δεν μπορούν να αναπτυχθούν μυϊκά και να πάρουν βάρος όσο και αν προσπαθούν. Όπως και ο περισσότερος κόσμος, τα άτομα αυτά πιστεύουν ότι για να αναπτυχθούν μυϊκά πρέπει να σηκώνουν πολλά βάρη. Αυτή όμως είναι μια προπονητική οδός που στοχεύει στην μυοϊνιδιακή υπερτροφία, κάτι που αποδίδει μόνο σε άτομα που είναι γενετικά ευνοημένα. Υπάρχει όμως ένας άλλος τρόπος μυϊκής αύξησης που αποδίδει σε όλο τον κόσμο, η προπόνηση σαρκοπλασματικής υπερτροφίας.

Οι προπονήσεις των HACKS™ για Αύξηση Βάρους με personal training ή small group training βασίζονται στην υψηλή ένταση με αντιστάσεις και την ενεργοποίηση του μυϊκού συστήματος από πολλές γωνίες με ποικιλία ασκήσεων, δίνοντας παράλληλα χρόνο στους δύσκολους οργανισμούς να αναρρώσουν. Η μέθοδος υποβάλει τους μύες υπό τάση στον σωστό χρόνο για το καλύτερο ερέθισμα για υπερτροφία. Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, τα HACKS™ για Αύξηση Βάρους εξασφαλίζουν κορυφαία αποτελέσματα ακόμη και για τον πιο δύσκολο σωματότυπο, προάγοντας την αύξηση τεστοστερόνης (η ισχυρότερη αναβολική ορμόνη στο σώμα) και επιτρέποντάς στους μύες να αναπτυχθούν ταχύτατα.

Εάν επιθυμείς να βάλεις βάρος και να βελτιώσεις την εμφάνιση του σώματός σου, έλα στο γυμναστήριό μας για να σου δείξουμε πώς με τα FITNESS HACKS™ Αύξησης Βάρους μέσα σε 90 ημέρες μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά.

HACKS™ Βελτίωσης Εμφάνισης
HACKS™ Βελτίωσης Επιδόσεων