Προπόνηση Δύναμης | Σύστημα Fitness Hacks by TOP GREEK GYMS

Προπόνηση Δύναμης

FITNESS HACKS™ Δύναμης

Τα HACKS™ Δύναμης βασίζονται στην Υπερφόρτωση του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος που, με τον ασφαλέστερο τρόπο, αυξάνει τη νευρομυϊκή συναρμογή και απογειώνει τη δύναμή σου μέσα σε 90 μέρες.

Η μέθοδος HACKS™ αλλάζει την προπόνηση δύναμης και επιστρατεύει όλο και περισσότερες μυϊκές ίνες χωρίς να εξαντλεί τους μύες, προάγει με φυσικό τρόπο την παραγωγή υψηλών επιπέδων αναβολικών ορμονών ενώ ταυτόχρονα παρέχει την μέγιστη δυνατή προστασία των αρθρώσεων και των συνδετικών ιστών.

Η μέγιστη δύναμη είναι αποτέλεσμα της καλύτερης επιστράτευσης του μυϊκού μας συστήματος μέσω της μέγιστης ενεργοποίησης του κεντρικού νευρικού συστήματος και του εγκεφάλου. Για την μέγιστη ενεργοποίηση του κεντρικού νευρικού συστήματος, τα HACKS™ Δύναμης χρησιμοποιούν προπονήσεις πολύ υψηλής έντασης με αντιστάσεις. Η προπόνηση δύναμης αυτού του τύπου υπερφορτώνει το νευρικό σύστημα εκθέτοντας τις μεγάλες μυϊκές ομάδες σε επαναλαμβανόμενες κινήσεις με μικρό χρόνο υπό τάση, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει την πλήρη ανάρρωσή τους ανάμεσα στις προπονήσεις. Τα FITNESS HACKS™ Δύναμης είναι σχεδιασμένα να κορυφώνουν την παραγωγή τεστοστερόνης, ενώ ταυτόχρονα κάνουν το νευρικό σύστημα πιο ικανό να επιστρατεύει τον μέγιστο αριθμό μυϊκών ινών για να παράγει δύναμη ενάντια σε αυξανόμενα φορτία. Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, τα HACKS™ Δύναμης δίνουν τα μέγιστα αποτελέσματα αποφεύγοντας την υπερπροπόνηση και τους τραυματισμούς.

Εάν επιθυμείς να αυξήσεις την δύναμή σου και να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου σώματός σου, έλα στο γυμναστήριό μας για να σου δείξουμε πώς με τα HACKS™ Δύναμης μέσα σε 90 ημέρες μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά.

HACKS™ Βελτίωσης Εμφάνισης
HACKS™ Βελτίωσης Επιδόσεων