Σωματική Αποκατάσταση | Προπονητικό Σύστημα Fitness Hacks

Σωματική Αποκατάσταση

FITNESS HACKS™ Αποκατάστασης

Ισομετρική Επανεκκίνηση που με τον ασφαλέστερο τρόπο επαναφέρει την λειτουργικότητα των μυών και αρθρώσεων μέσα σε 90 μέρες!

Τα HACKS™ Σωματικής Αποκατάστασης χρησιμοποιούν σύστημα ισομετρικών συσπάσεων και μειωμένου εύρους κίνησης για την ασφαλέστερη ενεργοποίηση μυών και αρθρώσεων. Οι ισομετρικές συσπάσεις δυναμώνουν τον μυ χωρίς κίνηση στην άρθρωση. Έτσι, μαζί με τον μυ και τους συνδετικούς ιστούς, ενδυναμώνεται και η άρθρωση χωρίς κίνδυνο τραυματισμού.

Αν επανέρχεσαι μετά από κάποιο τραυματισμό, γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα από το να μην μπορείς να εκτελείς δραστηριότητες που κάποτε σου ήταν εύκολες και απλές. Τα HACKS™ Αποκατάστασης μπορούν να σε βοηθήσουν να επαναφέρεις το σώμα σου στο αρχικό του επίπεδο με τον γρηγορότερο και ασφαλέστερο τρόπο. Ανάλογα με το πρόβλημά σου, η μέθοδος θα διασφαλίσει την ισορροπία δυνάμεων μεταξύ των μυών που έχουν ατροφήσει και του υπολοίπου σώματος. Θα διασφαλίσει την ενδυνάμωση όχι μόνο των μυών αλλά και των τενόντων και των αρθρώσεων, χρησιμοποιώντας σταδιακή υπερφόρτωση σε συγκεκριμένο εύρος κίνησης και σε συγκεκριμένους χρόνους υπό τάση, έτσι ώστε η αποκατάσταση να ολοκληρωθεί στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Στην πρώτη φάση, έμφαση δίνεται στην ελεγχόμενη υπερφόρτωση με μικρά φορτία σε ασφαλές εύρος κίνησης ενδυναμώνοντας μύες και συνδετικούς ιστούς. Οι κινήσεις είναι επιλεγμένες ώστε να παρέχουν την μέγιστη δυνατή ασφάλεια μέχρι να επιτευχθεί μερική αποκατάσταση. Στην δεύτερη φάση, προχωράμε σε μειωμένο εύρος κίνησης με χαμηλά φορτία μέχρι σταδιακά να επαναλειτουργήσει η άρθρωσή σου και να επανέλθουν πλήρως οι μύες και οι συνδετικοί ιστοί σου.

Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, τα FITNESS HACKS™ Αποκατάστασης επαναφέρουν το λειτουργικό εύρος κίνησης αποκαθιστώντας την χαμένη δύναμη και ευλυγισία και επιφέροντας ισορροπία στις αρθρώσεις, μύες και τένοντες. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η έμφαση στην ασφάλεια και τα αισθητά προοδευτικά αποτελέσματα σε ενθαρρύνουν και σου δίνουν τη δύναμη να συνεχίσεις.

Εάν επιθυμείς να πετύχεις σωματική αποκατάσταση και να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου σώματός σου, έλα στο γυμναστήριό μας για να σου δείξουμε πώς με τα HACKS™ Αποκατάστασης μέσα σε 90 ημέρες μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά.

HACKS™ Βελτίωσης Εμφάνισης
HACKS™ Βελτίωσης Επιδόσεων