Προπονητικό Σύστημα για Γράμμωση | FITNESS HACKS

Προπόνηση για Γράμμωση

FITNESS HACKS™ Γράμμωσης

Γράμμωση μέσω Εντατικής Μυϊκής Εξοικονόμησης που εξασφαλίζει θεαματικά αποτελέσματα σε απώλεια λίπους και μέσα σε 90 μέρες μπορεί να δώσει τον μέγιστο μυϊκό προσδιορισμό (μυϊκή γράμμωση) με τα FITNESS HACKS™ Γράμμωσης!

Το σώμα σου προστατεύει όποιο μυ χρησιμοποιείς γιατί παίρνει το μήνυμα ότι τον χρειάζεται. Το προπονητικό πρόγραμμα HACKS™ Γράμμωσης βασίζεται σε αυτή την αρχή και μέσω της υψηλής προπονητικής έντασης ενεργοποιεί έντονα το μυϊκό σύστημα, έτσι ώστε να περάσει το μήνυμα στο σώμα ότι πρέπει να εξοικονομήσει τους μύες σου γιατί τους χρειάζεται και να αναζητήσει άλλη πηγή ενέργειας δηλαδή να κάψει λίπος. Το πρόγραμμα περιέχει και έντονη διαλειμματική προπόνηση για να επιταχύνει ακόμη περισσότερο τον μεταβολικό ρυθμό μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα.

Η υψηλού επιπέδου γράμμωση είναι για τον περισσότερο κόσμο ένα άπιαστο όνειρο. Η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο με την σωστή καθοδήγηση. Με τα HACKS™ Γράμμωσης θα πετύχεις κορυφαία γράμμωση χωρίς να θυσιάσεις την πολύτιμη μυϊκή μάζα που κουράστηκες να χτίσεις. Μέσω εναλλαγών αερόβιας και διαλειμματικής προπόνησης θα διασφαλίσεις την συντήρηση υψηλού μεταβολικού ρυθμού και πάνω απ’ όλα θα διατηρήσεις τα μέγιστα δυνατά ενεργειακά επίπεδα. Σε πιο εξειδικευμένες περιπτώσεις (αγώνες, φωτογραφήσεις, κ.α.), τα HACKS™ Γράμμωσης μπορούν να σε καθοδηγήσουν στο πώς να διαχειρίζεσαι τα επίπεδα νατρίου και νερού στο σώμα σου για την επίτευξη της τελείας γράμμωσης.

Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, τα FITNESS HACKS™ Γράμμωσης δεν επιτρέπουν στο σώμα να μπει σε φάση αυτοσυντήρησης χαμηλώνοντας τον μεταβολισμό. Αντιθέτως, επιταχύνουν τις μεταβολικές λειτουργίες και κρατούν το ορμονικό σύστημα του σώματος σε υψηλά επίπεδα πετυχαίνοντας απίστευτα χαμηλά ποσοστά λίπους χωρίς την απώλεια ενεργείας και ευεξίας.

Εάν επιθυμείς μυϊκή γράμμωση και βελτίωση της εμφάνισης του σώματός σου, έλα στο γυμναστήριό μας για να σου δείξουμε πώς η προπόνηση για γράμμωση του Προπονητικού Συστήματος FITNESS HACKS™ Γράμμωσης μέσα σε 90 ημέρες θα σε οδηγήσει στους στόχους σου εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά.

HACKS™ Βελτίωσης Εμφάνισης
HACKS™ Βελτίωσης Επιδόσεων