Αύξηση Μυϊκού Όγκου - Προπονητικό Σύστημα Fitness Hacks

Αύξηση Μυϊκού Όγκου

FITNESS HACKS™ Μυϊκού Όγκου

Αύξηση Μυϊκού Όγκου μέσω της Μυϊκής Σύγχυσης με ασκήσεις υψηλής έντασης που επιφέρουν θεαματική μυϊκή υπερτροφία χωρίς πλατό μέσα σε 90 μέρες μόνο με με το Προπονητικό Σύστημα Fitness Hacks™!

Η Μυϊκή Σύγχυση είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιεί συστήματα υψηλής έντασης (high intensity) σχεδιασμένα σε τόση λεπτομέρεια ώστε να αναλύει από τα στάδια κάθε επανάληψης μέχρι και τον ρυθμό εκτέλεσης (χρόνος υπό τάση για την μυϊκή σύσπαση), εξασφαλίζοντας την μέγιστη υπερτροφία. Η Μυϊκή Σύγχυση ενισχύεται με εναλλαγές και προσθήκη νέων ασκήσεων. Οι μύες ενεργοποιούνται με υψηλές εντάσεις από διαφορετικές γωνίες και με αντιστάσεις κατάλληλα επιλεγμένες για να υπερφορτώνουν το μυϊκό σύστημα σταδιακά και προοδευτικά. Έτσι, η Μυϊκή Σύγχυση αναγκάζει το σώμα να αναπτυχθεί μέσω εναλλαγών έντασης και όγκου προπόνησης και ταυτόχρονα βελτιώνει το ορμονικό σύστημα εξασφαλίζοντας το ιδανικό περιβάλλον για αύξηση μυϊκού όγκου.

Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, το πρόγραμμα HACKS™ Αύξησης Μυϊκού Όγκου δεν επιτρέπει στο σώμα να προσαρμοστεί, υποχρεώνοντάς το σε συνεχή ανάπτυξη ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τα ορμονικά επίπεδα (hormonal manipulation) ώστε να επιτυγχάνονται υψηλού επιπέδου αναβολικές λειτουργίες οι οποίες είναι και το κλειδί για την συνεχή μυϊκή ανάπτυξη.

Εάν επιθυμείς να αναπτύξεις μυϊκό όγκο και να βελτιώσεις την εμφάνιση του σώματός σου, έλα στο γυμναστήριό μας για να σου δείξουμε πώς με τα HACKS™ Μυϊκού Όγκου μέσα σε 90 ημέρες μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου με personal training ή small group training εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά.

HACKS™ Βελτίωσης Εμφάνισης
HACKS™ Βελτίωσης Επιδόσεων